Relatie Therapie

“Response-ability is the ability to choose our response”

De naam die ik gekozen heb voor mijn bedrijf geeft al heel veel aan. Togetherness betekent voor mij dat je met elkaar heel veel kunt bereiken en dat mijn motto dan ook is: Willen is kunnen! De wil is in mijn ogen essentieel om te starten met relatietherapie.

We starten met een
vrijblijvend intake gesprek van 45 minuten tot een uur om te kijken en ervaren of ik de juiste persoon ben om jullie in dit bijzondere proces te gaan begeleiden. Daarna volgen er 2 individuele gesprekken om te kijken hoe jullie afzonderlijk in de relatie staan en wat jullie intentie is. Hierna volgen gesprekken met zijn drieën waarbij we aan de slag gaan met verschillende thema’s.


Een relatie hebben we allemaal en altijd. Een relatie met je kinderen, ouders, broers, zussen, vrienden, vriendinnen, collega’s, partner, maar de allerbelangrijkste relatie die je hebt, is de relatie met jezelf. Hoe je tegen jezelf aan kijkt, heeft altijd invloed op de relaties om je heen. De kernwaarden die je belangrijk vindt in een relatie hebben weer invloed op de relatie met jezelf oftewel de relatie tussen je hart en je hoofd. En de relaties die daaruit voortvloeien, komen voort uit bepaalde basis behoeften die, bewust of onbewust, voorzien moeten worden.

De 12 basis behoeften: 

1. Zorg en verzorging
2. Vertrouwen
3. Begrip
4. Acceptatie
5. Respect
6. Bewondering
7. Bevestiging
8. Waardering
9. Erkenning
10. Goedkeuring
11. Geruststelling
12. Aanmoediging

Chat openen
1
Een vrijblijvend intakegesprek?
Hi, wat leuk dat je mijn website bezoekt. Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je een vrijblijvend intakegesprek inplannen? Open de chat en stuur me een bericht. Ik neem dan binnen 48 uur contact met je op. Tot snel. Inspirerende groet, Kim.