Frequentie Therapie

Een Healy is een gecertificeerd medisch apparaat volgens EU-klasse IIa voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.

De Healy is een draagbaar bioresonantie apparaat dat de frequentie van je lichaam meet en je aan de hand daarvan de frequenties stuurt die jij nodig hebt voor gezondheid op celniveau en welzijn op emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.

Ben je nieuwsgierig naar wat een Healy Resonance precies doet en wat deze frequentie therapie voor jou kan betekenen? Plan een afspraak via onderstaande button. We starten altijd met een (kort) intake gesprek om de intentie te bepalen gevolgd door de analyse en de behandeling (een paar minuten per keer). 

Als je graag een keer zowel een adem sessie als een healy analyse wilt ervaren, dan kan dat natuurlijk ook. Vul dan even het
contactformulier in zodat we alvast telefonisch kunnen bepalen wat de beste stappen zijn.


Chat openen
1
Een vrijblijvend intakegesprek?
Hi, wat leuk dat je mijn website bezoekt. Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je een vrijblijvend intakegesprek inplannen? Open de chat en stuur me een bericht. Ik neem dan binnen 48 uur contact met je op. Tot snel. Inspirerende groet, Kim.