Wie is Kim?

Hi, mijn naam is Kim (1975) en ik ben de trotse moeder van een zoon en dochter van 12 jaar (een tweeling inderdaad :)). Zij leren mij als geen ander wie ik ben en wat ik laat zien, soms confronterend, maar vooral heel mooi en altijd puur. Ik ben geboren in Den Haag, getogen in Maassluis en Rotterdam en het motto ‘geen woorden, maar daden’ past dan ook bij mij. Ik woon sinds 2008 met veel plezier in gemeente Ede. Ik heb van mijn passie mijn werk mogen maken in de vorm van een eigen trainingsbureau in combinatie met persoonlijke coaching. Sinds 2023 ben ik verdergegaan als ZZP-er en graag wil ik mijn menszijn en expertise inzetten voor en met anderen.


Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in het uitzendwezen en de HRM, waarbij de professional centraal stond, ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de mens achter de vaardigheid. Als individu verschillen we niet zoveel van elkaar. Ons gedrag daarentegen kan enorm verschillen. Verwondering en nieuwsgierigheid deden mij besluiten een opleiding tot (NLP/ NEI) Coach (2005), Yogadocent (2012) en Ademcoach (2016)  te volgen. Een mooie combinatie van mind, body and soul.

WILLEN IS KUNNEN.


Alles staat of valt met de wil om iets te veranderen en de intentie waarmee je dat doet. Als professional en als mens kan eenieder het verschil maken. Wie ben jij, wat kan jij, hoe maak jij het verschil, wat wil jij en wat kun jij betekenen voor jezelf en voor een ander, binnen de krachtenvelden waarin jíj je bevindt? Liefde en fascinatie voor de mens is de drijfveer in alles wat ik doe. Bewustzijn creëren en het verruimen van inzichten in interpersoonlijke dynamiek is mijn missie.


Kernwoorden die anderen aan Kim toeschrijven zijn o.a.: direct, open, eerlijk, intuïtief, grappig, duidelijk, gedreven, to the point en gevoelsmens.


Chat openen
1
Een vrijblijvend intakegesprek?
Hi, wat leuk dat je mijn website bezoekt. Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je een vrijblijvend intakegesprek inplannen? Open de chat en stuur me een bericht. Ik neem dan binnen 48 uur contact met je op. Tot snel. Inspirerende groet, Kim.